Merk

Oroblu is hét Italiaanse legwear en bodywear merk voor de elegante, zelfbewuste vrouw. De producent van Oroblu is CSP International Fashion Group. Opgericht in 1973 en gevestigd in de regio Castel Goffredo waar 2/3 van de beenmode consumptie in Europa en 1/3 van de beenmode consumptie wereldwijd wordt geproduceerd. CSP is een van de meest toonaangevende bedrijven in de wereld van beenmode en bodywear en als enige Italiaanse beenmode producent beursgenoteerd.

Continue en intensieve research, een enorme technische knowhow en daarmee gepaard gaande innovaties in de productontwikkeling, zijn altijd de belangrijkste brand values geweest voor Oroblu. Door haar innovatieve karakter brengt Oroblu steeds weer unieke producten op de markt, waarvan een groot deel nog steeds absolute bestsellers zijn. De Oroblu collecties kenmerken zich door een tijdloze elegantie, een zeer hoog draag comfort en perfecte prijs-kwaliteitverhouding. De buitengewone aandacht voor details en de sterke vooruitstrevende blik in de modewereld maken de Oroblu producten wereldwijd geliefd. De vele trouwe fans van deze Italiaanse stijl waarderen de betaalbare luxe die het merk biedt.

Oroblu biedt een breed assortiment van beenmode en ondermode, zowel basis-als fashion collecties. Het merk is verkrijgbaar in de betere lingerie- en beenmodespeciaalzaken en in de toonaangevende warenhuizen.
Met de oprichting van Spanx in 2000 zette Sara Blakely de shapewear wereld op zijn kop. Voor het eerst was er een vrouw die shapewear producten ging ontwerpen en ontwikkelen. Probleemzones werden aangepakt en zichtbare randen van ondergoed verdwenen. Sindsdien is Spanx uitgegroeid tot het grootste shapewear merk ter wereld. Tegenwoordig biedt Spanx vrouwen de keuze uit diverse shapende collecties met daarin smoothing items, die dragen als een tweede huid en kleding mooi glad laten vallen, shaping producten voor meer gerichte shaping van probleemzones en sculpting producten die voor een totale transformatie zorgen. Voor al de producten geldt dat ze een prachtig vrouwelijk silhouet  geven en zeer comfortabel dragen. Spanx biedt een totale collectie variërend van slips, shorts, BH’s en panty’s tot bovenkleding incl. (fashion) leggings die gezien mogen worden. Spanx weet wat vrouwen willen en geeft ze (nog meer) zelfvertrouwen!